Pressemeddelelse

 

 

Prisvindende designer genopfinder vinreolen De fleste danskere har efterhånden anskaffet sig en vinsamling. Desværre bliver de flotte samlinger tit fremstillet kedeligt eller direkte uinspirerende. Men med STACT er det nu muligt at få en vinreol, der pryder hjemmet – og vinflaskerne – uanset hvor mange flasker amarone, man har råd til.

 

Med sin smarte modulopbygning og unikke design, sikrer STACT, at vinflaskerne altid fremstår smukkest. Designet, der er lavet af den prisvindende designer Eric Pfeiffer, (2012 ICFF) er enkelt og minimalistisk, mens de udskiftelige overflader sikrer en unik vinreol til hver enkel kunde.

 

Og netop kunden har taget yderst godt imod den innovative og brugervenlige genopfindelse. Flere tusinde STACT vinreoler er allerede solgt i både USA, Canada og Europa. Køberne er både private vinelskere, restauranter og vinklubber – kort sagt alle steder, hvor der er et ønske om at udstille sin vinsamling elegant og stilfuldt.

 

Rent praktisk kan hver STACT-modul holde ni vinflasker. Sættes modulerne i forlængelse, kan de rumme yderligere tre ekstra flasker – altså 21 i alt med kun to moduler. Vinreolen er bygget op af et aluminiumsstel, hvortil der kan skiftes til en eller flere af de seks forskellige overflader, så man kan lave sin egen unikke vinreol. Tilsammen skaber det en af de mest moderne og nytænkende vinreoler på markedet.

 

Se mere på www.STACT.dk