Stact Vinreol C-TYPE - Hvid

Flere visninger

Stact Vinreol C-TYPE - Hvid
999,00 DKK

Lagerstatus: På lager

Det skandinavisk inspireret minimalistiske design er udført i højglans hvid og anodiseret aluminium som også anvendes i fly-industrien.
STACT er en patenteret vinreol, i et unikt, alsidigt og pladsbesparende design. STACT kan du kombinere, i op til 13 forskellige farver.


WHT
Beskrivelse

Detaljer

Det skandinavisk inspireret minimalistiske design er udført i højglans hvid og anodiseret aluminium som også anvendes i fly-industrien.

STACT er en patenteret vinreol, i et unikt, alsidigt og pladsbesparende design. STACT kan kombineres, i op til 13 forskellige farver, STACT passer ind i ethvert rum.

STACT er designed i San Francisco, USA, af 2012 ICFF winner Eric Pfeiffer.

STACT indeholder 3 komponenter:

PANEL. Vælg mellem 13 elegante overflader, heriblandt vvalnød, eg, klaver sort, hvid, orange, grå, blackout og grå eg Hvert panel er lavet efter strenge krav, og er pre-installerede med øje for et sikkert ophæng på de skræddersyet vægbeslag.

Aluminium ophæng. Maskinskåret aluminium, som brugt i flyindustrien, udgør holderne til vinflaskerne og udtænkt med baggrund i mest mulige vine per vinreol. Hvert panel kan holde 9 flasker, men helt op til 21 ved monteret side ved side. Hvert ophæng er anodiseret for rent og elegant udtryk.

Væg ophæng. Rygraden i STACT modulerende vinsystem, som er designet til at forbinde panelet og ophænget direkte på væggen. Panelerne hænges op på vægbeslaget uden brug af værktøj - panelet hægtes blot ned over vægbeslaget. Opmåling og installering af vægbeslagene er nemt og sikre maksimalt stabilitet med minimum af arbejde.

Installation. Samling af STACT vinreolen er nemt, og lige ud af boksen. Det lave antal dele, gør det nemt i få enkle skridt, opmåling holdes nede til et minimum. STACT vinreolen kan hænges op på gipsvægge, såvel som solide vægge.

Yderligere information

Yderligere information

NyhedNej
EAn645038427063
ProducentStact
Producent_SkuSTACT-WHT