L-Type

Etiket-ud vinreol (L-type)

Endelig, en label-out vinreol som ser lige så godt ud ”nøgen” som den gør når det er fuld. Med et slankt design, der giver overlegen flaske synlighed, gør skjulte etiketter til noget fra fortiden. L-type vinreol understøtter både standard flasker og de fleste magnumflasker i et kompakt design, der sætter en ny standard for label-out vinopbevaring med uovertruffen elegance og alsidighed.

Tabel Liste

Sorter faldende

7 vare(r)

 1. STACT Vinreol L-Type HVID
  839,00 DKK

  Det skandinavisk inspireret minimalistiske design er udført i højglans hvid og anodiseret aluminium som også anvendes i fly-industrien. STACT er en patenteret vinreol, i et unikt, alsidigt og pladsbesparende design. STACT L-Type kan du kombinere, i op til 7 forskellige farver.

  Vis detaljer
 2. STACT Vinreol L-Type Orange
  839,00 DKK

  Hvem siger at vinreoler ikke kan være smarte? Finish i orange (Pantone 1655C) højglans lak og anodiseret aluminium, som også anvendes i fly-industrien. Det revolutionære STACT modul-system vil forvandle din vinsamling til en smart og moderne samling, som du gerne vil vise frem.

  Vis detaljer
 3. STACT Vinreol L-Type EG
  839,00 DKK

  Med finish i europæisk hvid eg skaber en perfekt balance med det anodiseret aluminium ophæng. STACT modul-system sætter scenen for din vinsamling, alt imens indretning får et high-end udtryk som før kun set i moderne vinkældre, dyre restauranter eller i vinklubber.

  Vis detaljer
 4. STACT Vinreol L-Type Grå Eg
  839,00 DKK

  Finish i Grå EG ved siden af det smarte aluminium. STACT modulerende vinsystem sætter scenen for din vinsamling, alt imens indretning får et high-end udtryk som før kun set i moderne vinkældre, dyre restauranter eller i vinklubber.

  Vis detaljer
 5. STACT Vinreol L-Type Sort
  839,00 DKK

  Finish i højglans klaver lak og og anodiseret aluminium, som også anvendes i fly-industrien. STACTs smukke modul-system gør det let, at udvide din vinreol i takt med at vinsamlingen øges.

  Vis detaljer
 6. STACT Vinreol L-Type Valnød
  839,00 DKK

  Finish i Amerikansk sort valnød ved siden af det smarte aluminium. STACT modulerende vinsystem sætter scenen for din vinsamling, alt imens indretning får et high-end udtryk som før kun set i moderne vinkældre, dyre restauranter eller i vinklubber.

  Vis detaljer
 7. STACT Vinreol L-Type - Blackout
  949,00 DKK

  Ikke på lager

  Sort satin lakeret paneler og sort anodiseret aluminium som også anvedes i fly-industrien. STACT modul-system sætter scenen for din vinsamling, alt imens indretning får et high-end udtryk som før kun set i moderne vinkældre, dyre restauranter eller i vinklubber.

  Vis detaljer

Tabel Liste

Sorter faldende

7 vare(r)